Novice /Novica / PomanjÜaj pisavo PoveŔaj pisavo NATISNI

Stalno predstavništvo
Republike Slovenije
pri Zdru┼żenih narodih

630 Third Avenue, 20th Floor
New York, N.Y. 10017
USA

T: (+) 1 212 370 30 07
F: (+) 1 212 370 18 24
E: mny(at)gov.si

Veleposlanik - stalni predstavnik:
Nj. eksc. Andrej Logar

06.06.2012  

Razpis za prijavo na nacionalno testiranje za zaposlovanje mladih strokovnjakov v sistemu OZN

Ljubljana, 6. junij 2012 - Sekretariat Zdru┼żenih narodov (OZN) in Ministrstvo za zunanje zadeve bosta organizirala nacionalno testiranje za zaposlovanje mladih strokovnjakov v sistemu OZN (Young Professional Programme - YPP) na ni┼żjem profesionalnem rangu (P2). Nacionalno testiranje, ki bo potekalo 5. decembra 2012 v Ljubljani, je sestavljeno iz pisnega dela in intervjuja. Pisni del bo vklju─Źeval vsebine s podro─Źij arhitekture, ekonomije, informacijske tehnologije, politi─Źnih ved, radijske produkcije in socialnih zadev. 

Kandidati morajo biti dr┼żavljani Republike Slovenije, imeti morajo najmanj prvo stopnjo univerzitetne izobrazbe s podro─Źja, na katerega se bodo prijavili za testiranje,  na dan 31. decembra 2012 ne smejo biti starej┼íi od 32 let. Zahtevano je teko─Źe znanje angle┼íkega ali francoskega jezika. 

Zainteresirani kandidati lahko prijave po┼íljejo med 13. julijem in 12. septembrom 2012. Elektronske prijave se zbirajo na portalu Zdru┼żenih narodov careers.un.org, kjer so objavljene tudi podrobnosti razpisa (Young Professional Programme).

Po izteku roka prijava ne bo mogo─Źa. Prijavljeni kandidati bodo na svoj elektronski naslov prejeli potrdilo o prijavi.  ─îe sporo─Źila ne bodo dobili, naj se obrnejo  neposredno na center za pomo─Ź uporabnikom.